Skip to main content

MEGATERM SE RAZLIKUJE OD DRUGIH

Sjajno. Očaravajuće. Moderan. I jedan od najčistijih kamina koji postoje.

Megaterm vam donosi inovacije koje inspirišu

  • Elegantan savremeni stil.
  • Suptilni tradicionalizam.
  • Romantični ambijent.

MEGATERM donosi svaku viziju na svetlost dana sa čistim, bezbednim i praktičnim dizajnom kamina koji su podjednako veliki u estetici koliko i mali u ugljeničnom otisku.

Pokrenut obnovljivim bioetanolom, naši svestrani kamini na biogorivo zahtevaju nultu ventilaciju. To znači da možete da ih postavite skoro bilo gde kako biste svoju jedinstvenu viziju dizajna izneli na videlo. Govoreći o svetlu, nudimo vam niz paketa LED osvetljenja – za još više načina za prilagođavanje i poboljšanje bogatog plamena nalik na traku.

Vreme je da ponovo zapalite svoje interesovanje za alternativna goriva.

FLEKSIBILNA INSTALACIJA

Nije potrebno odzračivanje. Gorionik se može instalirati u ložište ili može biti izgrađen za određenu lokaciju u bilo kojoj prostoriji bez pričvršćivanja na zid. Povežite gorionike za plamen koji neprimetno pokriva celu prostoriju ili integrišite vatru u sto ili šank.

BEV TECHNOLOGI® = BEZBEDNOST

Patentirano i sertifikovano gorivo Burning Ethanol Vapor (BEV) nalazi se u zatvorenom i ohlađenom rezervoaru. Kada se uređaj uključi, gorivo se automatski pumpa u posudu za izjednačavanje i ulazi u akcelerator isparavanja gde se tečni etanol pretvara u paru. Nikada nemate nikakav kontakt sa gorivom u kaminima. Ceo proces sagorevanja kontroliše mikroprocesor i više sigurnosnih senzora.

POGLED NA LUKSUZ IZ BILO KOGA UGLA

Ako možete da sanjate, možete i da instalirate  – pomoću prilagodljivih kamina na biogorivo bez ventilacije. Pogodni za skoro svako okruženje, naši kamini na bioetanol dolaze u više konfiguracija, nudeći neuporediv potencijal za vaše enterijere.

LESS IMPACT. ZERO COMPROMISE.

Misija MEGATERM kompanije je da stvori visokokvalitetne, ugljenično-neutralne kamine i požarne karakteristike koje proizvode mali ili nikakav uticaj na životnu sredinu. Vodeći naše tržište sa izuzetnim dizajnom i naprednim energetski neutralnim tehnologijama, omogućavamo našim klijentima da bolje upravljaju svojim energetskim otiscima dok stvaraju prelepe, atmosferske prostore.

INŽINJERING ZA BUDUĆNOST Sve što vam je potrebno od početka do završetka vašeg projekta. Pronađite resurse kao što su specifikacije i priručnici ovde. Potrebna vam je dodatna pomoć oko stambenog ili poslovnog projekta? Posetite našu stranicu za proizvode pogodne za vaš biznis, na primer, trgovinu i ugostiteljstvo, pišite nam ili pozovite naš broj. MEGATERM pruža profesionalnim graditeljima, dizajnerima i arhitektama slobodu i fleksibilnost da umetnu pravi plamen u skoro svaki dom ili komercijalno okruženje koje možete zamisliti. Izbor veličina gorionika, sedam konfiguracija ložišta, modularna skalabilnost i bez potrebe za odzračivanjem znače da se naši kamini mogu besprekorno integrisati u prostorije bilo koje veličine, bilo kao ugrađena karakteristika ili dodatak za naknadnu ugradnju.

 

Leave a Reply