Tweetop

Drugi element koji je uključen u sustav Tweetop Home je rješenje instalacija grijanja na osnovi višeslojnih cijevi  Tweetop PERT , izrađeno na osnovi materijala nove generacije PERT II i mesinganih mesinga CW617N, dostupnih u promjeru 14-75 mm.

Instalacijski sustav Tweetop PERT namijenjen je grijanju instalacija u svim vrstama zgrada, koje rade u širokom temperaturnom spektru (maks. Radni parametri su 90 ° C i 6 bara ili 95 ° C i 3 bara).

Tweetop PERT cijevi i spojevi savršeni su za izgradnju grijanja i instalacija radijatora u svim vrstama zgrada.

Tweetop PERT sustav montiran na sličan način kao što je opisano u nastavku, također se može koristiti za opskrbu prijemnicima ledene vode (rashladne instalacije).

Najvažnije prednosti instalacija grijanja Tweetop PERTtrajnost ocijenjena na min. 50 godinaušteda energije niski gubitak tlaka, niska toplinska vodljivostfleksibilnost polumjera savijanja cijevi je 4-5 Dz, što u kombinaciji s nedostatkom memorije oblika omogućuje zamjenu laktova lukovima promjera 16-32 prilikom postavljanja instalacijevrlo nisko toplinsko izduženje (0,025 mm / mK), usporedivo s tradicionalnim cijevima, značajno olakšava rješenje problema kompenzacije toplinskog izduženjaapsolutna čvrstoća izvedenih vezamogućnost povezivanja s bilo kojom vrstom ugradnje pomoću prelaznih spojnica opremljenih navojimamala težina

Specifikacija

Slični proizvodi