Tweetop Podno Grejanje

Podno grijanje Tweetop Floor je cjelovito rješenje površinskog grijanja i hlađenja za svaku zgradu i tip poda.

Pod otopinama za podno grijanje koje su dio sustava Tweetop Home, radijator je cijela podna površina. Toplinska udobnost s podnim grijanjem osjeća se za temperaturu 2-3 ° nižu nego kod korištenja radijatora, što utječe na učinkovitost uporabe (smanjenje temperature u prostoriji za 1 ° znači uštedu oko 6% toplinske energije).

Koristeći Tweetop podni sustav, imamo jedinstvenu mogućnost prilagodbe sustava grijanja projektu projektiranja interijera. Podno grijanje ne prisiljava nas da koristimo grijače na staklenim zidovima ili skraćujemo kuhinjski namještaj kako bismo osigurali prostor za ugradnju grijača ispod prozora. Prostori ispod kade, tuša, kućanskih aparata ili većih ormara mogu se uzeti u obzir ili izostaviti u fazi dizajna podnog grijanja, ovisno o vašim potrebama.

Specifikacija

Prednosti površinskog grijanja

Hipoalergeni - bez prašine u zraku. Ne postoji konvektivni pokret zraka, što zauzvrat uzrokuje lebdenje prašine, što osigurava pravilan komfor ne samo onima koji pate od alergija, već i svima nama.

Ušteda energije - djeluje u rasponu niskih temperatura i može osigurati toplinsku udobnost na sobnoj temperaturi nižoj za 2-3 ° C u usporedbi s tradicionalnim grijanjem radijatorom (ušteda energije za 10-15%).

Idealno za rad s toplinskim pumpama i kondenzacijskim bojlerima.

Površinsko grijanje Tweetop zid / pod / Renova može raditi u funkciji hlađenja u suradnji s toplinskim crpkama sustava Tweetop Home

Ugradnja grijanja u zid ili pod čini nevidljivim, nudeći maksimalnu fleksibilnost u dizajnu interijera.

Slični proizvodi