Skip to main content

KLIMA UREĐAJI

Klima uređaji - Invertorske klime - Multi split sistemi

HOFMANN
Klima uređaji

Uz tehnologiju brzog hlađenja, možete uživati u udobnijem životnom prostoru

Poboljšana udobnost

Uz tehnologiju brzog hlađenja, možete uživati u udobnijem životnom prostoru, čak i tokom vrućih letnjih meseci. Funkcija brzog hlađenja pomaže da se brže reguliše temperatura, održavajući vas hladnim i prijatnim.

WI-FI KONTROLA

vam omogućava da daljinski kontrolišete svoj klima uređaj sa bilo kog mesta, sve dok imate internet vezu. Ovo može biti zgodno ako ste zaboravili da isključite klima uređaj pre nego što odete od kuće ili želite da ohladite svoj dom pre nego što stignete.

FULL DC INVERTER

Ova tehnologija koristi motor DC kompresora koji je sposoban da radi pri promenljivim brzinama, što rezultira preciznim hlađenjem i energetskom efikasnošću.

SAMOČIŠĆENJE

Samočišćenje je proces koji omogućava klima uređaju da se samostalno očisti od prašine, dlaka, i ostalih nečistoća. Klima uređaji koji imaju ovu funkciju češće se koriste u prostorijama gde postoji visoka koncentracija prašine, vlage i insekata.

EKOLOŠKI GAS

Biše uspešno, više zeleno se odnosi na vrstu rashladnog gasa koji se smatra ekološki prihvatljivim. Rečeno je da upotreba R32 ima manji potencijal globalnog zagrevanja u poređenju sa starijim rashladnim fluidima kao što je R410A. Takođe se kaže da R32 ima veću energetsku efikasnost u poređenju sa starijim rashladnim fluidima.

AUTOMATSKO RESTARTOVANJE

U slučaju prekida električnog napajanja, klima uređaj će nastaviti rad čim se napajanje ponovo uspostavi. Nećete morati da ručno resetujete kontrole.

Tihi rad

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osetite kao da čujete tišinu.

Tehnologija prečišćavanja vazduha

Višeslojna tehnologija prečišćavanja vazduha klima uređaja je inovativna metoda uklanjanja štetnih čestica iz vazduha, koristi više filtera i procesa kako bi se očistio vazduh od različitih zagađivača. Ovaj metod koristi više filtera koji uklanjaju različite vrste zagađenja, od prašine i polenskih čestica do gasova i mirisa. Postoje različite vrste filtera, uključujući HEPA filtere, ugljene filtere i UV filtere koji uništavaju bakterije i viruse.

A+++ Energetska efikasnost

U stanju pripravnosti klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5 W koristi se samo 1 W na sat, što znači uštedu energije od 80%.

Invertorski
Klima uređaji

Prepoznatljiv, ekskluzivni Bosch dizajn se savršeno uklapa u vaš dom

Prednosti

Fascinantan dizajn, koji se uklapa u vaš enterijer

Izaberite jednu od četiri atraktivnih boja

Najveća efikasnost

Najveća efikasnost sa A+++ garantuje prijatnu temperaturu u režimu hlađenja i u režimu grejanja

Jednostavna ušteda novca i energije

Zahvaljujući senzoru za detekciju prisustva, klima uređaj se zbog smanjenja potrošnje energije prebacuje u ECO režim, kada se ne nalazite u prostoriji.

Udišite zdrav, čist vazduh

Jedinstvena Plasmacluster tehnologija čisti vazduh sa pozitivnim i negativnim jonima i otklanja bakterije, kao i ostale štetne organizme. Time se uvek omogućava zdrav, čist vazduh.